čtvrtek 14. července 2016

Lara Croft v Simpsonových

Navigace: Další zajímavé články o LC

Lara Croft je velmi slavné jméno. I ti, kdo o počítačových hrách ví pramálo, se s ním určitě už někdy setkali. Je s námi na světě dvacet let a je velmi obtížné se s ní nesetkat, ať už na obrázcích, na plakátech nebo v jejích filmových provedeních. Neopomeňme fakt, že se stala vzorem mnohých dívek, ideálem mužů, ikonou ženské nezávislosti a samostatnosti.... bla bla bla. Však my víme moc dobře, o kom mluvíme.

Věděli jste ale, že Lara se už dokonce dostala i do Simpsonových? Ne teda úplně do jejich televizní série. Exituje také speciální komiksová série Simpsonových, a právě tam ji můžeme potkat. Respektive Homer v jednom ze svých snů.
Lara Croft se zde zjeví jako agentka. Homer ve svém snu v Tokiu zaparkuje své auto tak nešikovně, že zabírá čtyři parkovací místa. Lara se ho snaží na přestupek upozornit. Po krátkém rozhovoru Homer Laře prozradil, že má rozehraný Tomb Raider: Legend a jestli by mu nemohla prozradit, jak porazit Takamota v Japonsku. Nato mu Lara odpoví, že bohužel, musí na to přijít sám, jinak by to byl podvod (v komiksu Lara úmyslně použije slovo "cheat", což je velmi blízké hráčskému slovníku).

Název komiksu, ve kterém se Lara objevuje zní "Pardon My Clunker". Napsal ho Chuck Dixon a poprvé vyšel v březnu 2010.

Žádné komentáře:

Okomentovat