čtvrtek 19. května 2016

Kde se skrývají dráčci? - Bartoli's Hideout

Stříbrný dráček
Stříbrný dráček se nachází těsně za začátkem levelu. Měli bychom zpozornit ve chvíli, kdy se přes rytíře dostaneme ke spoušti, kterou si otevřeme veliké dveře a posléze vyšplháme po stěně na balkon. Pokud otočíme Laru vpravo, všimneme si druhého balkonu. Nejen, že tam na nás číhá naštvaný mafián, ale - i když to bílé na bílém není vidět - na tomto balkoně se nachází první dráček levelu. Zatím se ale k němu ještě nedostaneme.
Vydáme se dál po stříškách do otevřených dveří. Když vyběhneme po schodech nahoru, určitě nepřehlédneme dřevěné dveře, které doslova svítí v mramorové zdi.
Spoušť k nim je velmi dobře ukrytá. Po zápasu s mafiánem ve vedlejší místnosti důkladně prohledáme levý roh. Na hnědé textuře stěny je schovaná hnědá spoušť, která otevře bránu na druhý balkon.
Vyběhne na nás onen naštvanec, který se nás pokoušel sestřelit, když jsme přeskakovali po stříškách. Nyní se s ním můžeme vypořádat a zmocnit se stříbrného dráčka.
 Zlatý dráček
Zlatého dráčka lze získat dvěma způsoby. Pojďme se podrobně podívat na oba dva. Měli bychom zpozornit ve chvíli, kdy se dostaneme do velké místnosti s lustry, kde na nás vyskočí střelec a jeho dva psí mazlíčci

První způsob - ten je trošku zdlouhavější. Jakmile se vypořádáme s nepřáteli, postavíme se k levé stěně s vysklenými okny.
Oknem se dá jednoduše proskočit a dole se skrývá kanál s vodou. Podplaveme dalšími rozbitými okny ve spodním patře domu.
Kanály nás zavedou až k nábojům do granátometu a zlatému dráčkovi.
Zpět se dostaneme tak, že na sloupu zatáhneme za spoušť. Padací dveře nad Larou se otevřou a ona může vyplavat nahoru. Ocitne se v místě se třemi ohnivými plošinkami. Snadno překonáme tu poslední a můžeme pokračovat v cestě.
Druhý způsob - k tomu se dostaneme ve chvíli, kdy už máme v teple batůžku schovaný zlatý klíč, který jsme si uzmuli ze skrýše za obrazem. Ocitáme se na vrchní plošince s okny a spouští.
Za spoušť se musí zatáhnout, aby se Laře otevřely padací dveře v krbu. Prostřelíme okno a vydáme se tam.
Dole nad kanálem na nás lákavě shlížejí velké dveře. My se ale vydáme k podvodní spoušti po levé straně. Ta nám otevře dveře, díky kterým se dostaneme snadno do kanálu ve vedlejší místnosti a proplaveme ke zlatému dráčkovi.
Zpátky jednoduše proplaveme otevřenými dveřmi a vydáme se nahoru k bráně, kde vložíme klíč do zámku. Tento způsob preferuji spíše, protože je tak nějak víc "při cestě" a tahle cesta mi připadá kratší.
 Jadeitový dráček
Otevřeli jsme si další bránu a nadělali jsme fašírku ze dvou mafiánů, kteří nám chtěli překazit plány. V romantické zahrádce se nachází dveře, kterými projdeme a kanálem proplaveme až ke spoušti od dynamitu.
Dynamit ovšem NESMÍME POUŽÍT! Protože jím odpálíme stavení před Larou. Tam se skrývá poslední dráček. Kdybychom dům odpálili, než bychom dráčka sebrali, byl by nenávratně pohřben pod troskami zříceniny.
Vyšplháme na zeď po pravé straně a doběhneme k protějšímu domu. Okna prostřelíme (jako ostatně skoro všechna v tomto levelu).
Ze stolu si směle vezmeme dráčka a s ním i nepostradatelný počet nábojů do brokovnice.
_____________________________________


Žádné komentáře:

Okomentovat