čtvrtek 24. března 2016

Poskládejte si oblíbenou postavu z Tomb Raider jako kostičku

Hotová postavička
vypadá asi nějak takhle.
Na deviantartu je fanoušek, který si říká TheFlyingDachshund (nechtějte po mně, ať vám to hláskuji nebo ať vám řeknu, jak se to vyslovuje). Tenhle postarší pán se zabývá zajímavou činností - vytváří svoje vlastní vystřihovánky postaviček, které vzhledem připomínají kostičky. Mají ovšem velice slušivý design. Najdeme u něj jednoduché i složitější skládačky (tedy od jedné kostičky až po modely z více kostek) a najdeme u něj také mnoho motivů z herních postav, filmových postav, kreslených a animovaných postaviček a tak dále.

Evidentně mu není cizí ani svět Tomb Raidera. Najdeme u něj dokonce dvě verze skládačky s Larou Croft (v kostýmu classic a v kostýmu z Legend) a dalších postav jako Natla, Amanda, Zip, Winston, Alister nebo Doppelgänger.

Je docela zarážející, ale příjemné, že takový starší pán se zabývá skládáním postaviček z počítačových her. Ale je to velice hezká záliba. Jeho profil určitě doporučuji navštívit, protože zde jistě najdete kouzelné vystřihovánky ze svých dalších oblíbených filmových, herních nebo animovaných postaviček. Pokud jste propadli kouzlu seriálů jako jsou Simpsonovi, Městečko South Park nebo filmy se super hrdiny, určitě si tam vyberete.

Jeho galerie je obsáhlá, a těžko by se mi popisovalo, kde máte obrázky hledat. Pro jistotu je sem dávám zvlášť. Stačí je jenom vytisknout, popřípadě podlepit, pak už jen vystřihnout a složit. Pro plnou velikost si je zobrazte na nové stránce.
Příjemnou zábavu.
Lara Croft
Amanda Evert
Jacqueline Natla
Doppelgänger

Alister Fletcher
Zip
Winston
_______________________________

Žádné komentáře:

Okomentovat