pátek 19. února 2016

The Times Exclusive - Download

Bonusový level, úroveň speciálně vytvořená pro deník The Times, je volně dostupná na internetu a její stažení a následné hraní je naprosto legální. Osobně se setkáte s šéfredaktorem novin a vydáte se do Egypta, abyste si ještě jednou prošli jeden z těch levelů, který za mnoha pastmi a mumiemi skrývá vzácný artefakt.

Tomb Raider The Times Download

Druhým krokem bude hru úspěšně nainstalovat. Není to ale nic těžkého.

Návod k instalaci
1. Podmínkou je, že ve vašem PC musíte mít nainstalovaný TR4.
2. Soubor extrahujte a spusťte. Objeví se instalační tabulka a pokračujete v ní klikáním na Next dokud se vám nezobrazí adresář, kam hru nainstalovat.
3. Musíte vybrat adresář, ve kterém máte nainstalovaný TR4 a bonusový level nainstalujte přímo tam.
4. Hru pak spusťte běžně přes zástupce TR4 nebo přes soubor tomb4.exe.

Až se vám hra spustí, správnou instalaci poznáte tak, že se vám místo klasického loga TR4 objeví na úvodní obrazovce logo The Times Exclusive.
Po spuštění klasické New Game se vám automaticky spustí bonusový level.

Pozor - když budete opět chtít hrát TR4 bez datadisku, bude nejspíš nutná přeinstalace. Instalace bonusového levelu vám přepíše soubory s levely a ty jsou důležité k tomu, aby se pustil TR4. Pokud vám bude po nahráni nějakého levelu z TR4 vyskakovat error, jednoduše celou hru odinstalujte a nainstalujte znovu, teď už bez datadisku.
______________________

Navigace: Tomb Raider: The Times Exclusive, Tomb Raider 4 - Download

2 komentáře:

  1. TR 4 je můj první který jsem hrála a nejoblíbenější :) mám v plánu se k němu někdy vrátit a jelikož má tuto další úroveň, kterou jsem nehrála, o to větší důvod se k ní vrátit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můžu jen doporučit - není to moc dlouhé a připomíná to hezké okamžiky z TR4. Navíc tam uvidíš jednu fajn cut scénu :)

      Vymazat