pátek 31. ledna 2014

Září 2012: Čím se nejraději bráníte?

Já vím. Září 2012 už bylo dávno... Hodně dávno. Přemýšlím, co jsem tou dobou asi dělala... Hm... No, nevím :) Ale toho se tento článek netýká. Týká se ankety, kterou jste tu mohli vídat rok a půl a v níž jste mohli hlasovat jen během září 2012. Kdybych hlasování neuzavírala, za tu dobu by možná byly výsledky jiné... Ale stalo se tak.

Nuže: co mě tentokrát zajímalo?
Tomb Raider je nejen záležitostí ženské nezávislosti, historie a dobrodružství, ale chtě nechtě také záležitostí různorodé bojové techniky. Do dobrodružství jsme se pouštěli vyzbrojeni lehčími dvěma devítimilimetrovkami, upilovanými brokovnicemi, i samopaly a granátomety, nad kterými zůstával rozum stát, že je Lara vůbec schopná je unést. Mohl by jí je závidět i leckterý voják (a že jich pár zařvalo při setkání s Lařiným umem ve zbraních, pamatujete?).

Mohli jsme toho za celou dobu TR použít opravdu spoustu a počet našich vystřílených nábojů není snad ani možné spočítat (neuvěřitelné, kolik jich ve hře jen je, že? Nepočítám "nekonečné" základní pistole...) a staly se neodmyslitelnou součástí hry. Do ankety jsem dala několik druhů zbraní, které jsme mohli použít a chtěla jsem vědět, které používáte právě vy nejraději. Výsledky mě věru moc nepřekvapily - nezklamali jste... :)
Ano. Vítězem se staly duální pistole. Naše nejoblíbenější zbraň ve hře. Jsou s námi od začátku, nikdy nezklamou, nikdy se nevybijí a neexistuje příšera, která by se s nimi nedala zabít. Bez nich to prostě není Tomb Raider. A i když se Lara Croft umí bránit kopáním nebo boxováním, pistole jsou zkrátka pistole. Stříbrné kolty se jí pohupují v pouzdrech na stehnech... Však to všichni známe. Když se jenom spekuluje o tom, že nějaký TR bude bez pistolí, silně prostestujeme!

Druhé místo obsadily UZI samopaly. Moje oblíbené. S nimi si hru opravdu užívám, to musím přiznat. Ale jak dojdou náboje, sahám samozřejmě po milovaných devítkách... Asi tak jako každý. No a třetí místo obsadilo hned několik kousků z Lařina arzenálu: oblíbené jsou také automatické pistole ráže .45, samopal M16, revolver pro chytré hlavičky, které si umí zamířit a nejen zabíjet, ale i přemýšlet, nebo kuše, pro kterou hlasoval jistě nějaký milovník klasických zbraní a The Last Revelation. Jednoduchá zbraň s šípy sice nepoužívá střelný prach, nicméně dokáže být velmi účinná... Však to víme sami. Obzvláště, pokud do ní použijeme třeba hořlavé střely... Chichi :)

Za hlasy vám všem moc děkuji a budu se těšit u další ankety. Tentokrát se ptám, kolik času trávíte s Larou? Je to vaše nejlepší kamarádka, nebo si na ni jen občas vzpomenete?
Hlasujte. Máte na to celý únor...
____________________________

Navigace: Vyhodnocení anket

Žádné komentáře:

Okomentovat