středa 1. srpna 2012

Červenec 2012: Vaše nejoblíbenější mužská postava z TR?

Musím se přiznat, že výsledky ankety mě vůbec nepřekvapily... Na začátku si připomeňme, že Tomb Raider nebyl nikdy jen ryze ženskou záležitostí... Muži se tam objevovali od samého počátku, ať už jako spojenci, nepřátelé nebo jako oddaní pomocníci... V případě našeho vítěze se dá mluvit možná o tajemném, okouzlujícím, krátkodobém spojenci. Vyhrál - opravdu nečekaně - Kurtis Trent, získal si celých 42 % hlasů!

Druhé místo dokazuje, že věrní a oddaní přátelé, ačkoliv se sice objevují nejméně často, zůstávají v srdcích fanoušků stále. Stříbrnou medaili získává vysloužilec Winston! Jeho nezapomenutelné šosy, chřestící podčájník nebo roztomilá přilba asi zůstanou v myslích fanoušků navždy. Bez něj bychom se nenaučili střílet a nemohli bychom si dovolit užívat krásné chvilky u Earl Greye.

A jako třetí dopadl - ať už díky svému šarmantnímu vzezření, playboyovské a pohodové povaze nebo geniálním hackarským dovednostem - veselý Zip. Není se čemu divit. V kuchyni se vyzná skoro stejně jako v počítačích (jen nešetří pepřem a kari), vůbec není k zahození a tajemná minulost gaunera ženy nejspíše přitahuje... Ano, toto byla skutečně spíše ženská otázka. Jako čtvrtí skončili Larson a Hilary - ani jim nelze upřít jisté charisma, oba jsem si opravdu oblíbila.
A srpen? Tentokrát budeme trošku vzpomínat! Čas letí, s Larou dvakrát tolik. Pamatujete si, kolik vody uplynulo za tu dobu, co jste se s ní poprvé seznámili?
____________________

Navigace: Vyhodnocení anket

Žádné komentáře:

Okomentovat