sobota 16. června 2012

Originální WMP plugin!

Znáte časopis Chip? Já ano, od taťky. Věnuje se počítačům - jsou tam různé triky, nejrůznější recenze na programy nebo demoverze na hry a programy. Také vydává vlastní freeware programy. Napadá vás, co to může mít společného s Larou Croft? Právě jeden z těch freewareů. Na jeho internetové verzi jsem našla ke stažení krásný plugin do programu Windows Media Player. Teď vám může hudbu přehrávat Lara! Stačí ho stáhnout a nainstalovat. Jak na to?

Stažení
Klikněte na odkaz uvedený dole. Mimo jiné uvidíte modrou ikonku s Larou - tak bude vypadat přehrávač po nastavení na vaší ploše. Výše vidíte zelené tlačítko Stáhnout. V okně pro nabídku registrace, které následně vyskočí, zvolte volbu Software hned stáhnout. Nemusíte se bát - jedná se o freeware, což znamená, že jeho rozšiřování autory na internetu je zcela legální. Po kliknutí na tlačítko Software hned stáhnout vám naskočí další stránka, z níž by se měl download sám automaticky stáhnout (pokud ne, jsou tam instrukce, co s tím).

Instalace
Po stažení soubor otevřete (v zipu nebo v raru) a dvakrát klikněte na jediný soubor, který archiv obsahuje (má koncovku .WMZ). Program automaticky přesune soubor do své složky vzhledů a motivů. Teď už ho musíme nastavit jen v přehrávači. A to tak, že spustíme Windows Media Player. Úplně nahoře klikneme pravým tlačítkem myši a zvolíme volbu Zobrazit - Volba vzhledu (u některých nastavení už tato volba Zobrazit je a nemusíme klikat pravým tlačítkem myši). Už bychom měli mít Laru vlevo v seznamu. Vybereme TRAOD a stiskneme tlačítko Použít vzhled. Program se následně zminimalizuje a zobrazí se jen ovládací panel s tematikou Angel of Darkness.

Všimněte si: když kliknete na ovládacím panelu na logo TR AoD (Lara ho jakoby drží v rukách), zobrazí se malé okénko s obrázky s Angel of Darkness :)

Stahuj: Lara Croft Media Player Skin
______________________

Zpět na rozcestník Tomb Raider 6

Navigace: Tomb Raider 6 - Download, Užitečné downloady pro vás

Žádné komentáře:

Okomentovat