středa 27. června 2012

Laře propůjčí svůj hlas Camilla Luddington

Už několik dní jsme netrpělivě čekali na oznámení informace, která byla až do dnešního dne považována za velmi tajnou... Tolik dlouhých měsíců známe hlasový projev nové Lary a až teď jsme se dočkali oznámení jména té, které ten hlas doopravdy patří. Camilla Luddington je britská herečka, pro nás TR fanoušky se asi zapíše tím, že její hlas umí být velmi pronikavý, zvláště při napjatých a perných TR situacích.

Co se týče její herní kariéry, objevila se v několika menších rolích převážně v televizních seriálech. Crystal Dynamics si dali záležet - přesně jako to bylo s Keeley Hawes, i tentokrát vybrali slečnu s charismatickým hlasem, která není zase až tak známá, přesto je dost charismatická a její hlas se k Laře výborně hodí. "Tato volba je pro nás velmi důležitá", sdělil Darrel Gallaghar, ředitel studia Crystal Dynamics. "Tato TR hra se od jiných velmi liší a nyní požadujeme od dabérky hlavní postavy mnohem více práce, než kdy jindy, abychom hře mohli hře dát trochu jiný směr."

Osmadvacetiletá, stošedesátosm centimetrů vysoká britka se narodila ve znamení ryb a zasloužila se nejen jako herečka, ale i scénáristka, režisérka nebo producentka.

_______________________

Zpět na Archiv novinek

Navigace: TOMB RAIDER: Archiv novinek

1 komentář: