neděle 24. června 2012

Jak vytvořit z The Sims 2 Tomb Raider?

Možná si vzpomenete na článek o jiných PC hrách, ve kterých se objevuje Lara Croft. Zmiňovala jsem tam také The Sims 2. Jestli znáte tento populární sociální simulátor, na to se asi vůbec ptát nemusím :) Možná už méně lidí ví, že do hry se dá stahovat spousta věcí, kterými si můžete hru přizpůsobit - oblečení, vlasy nebo nábytek. Ptáte se, jak by to mohlo souviset s Larou?

The Sims 2 už pár let hraju. A během té doby se mi podařilo nashromáždit několik zajímavých doplňků, právě těch, kterými si můžete hru přizpůsobit a které připomínají svět Tomb Raider. Například hotový sim Lary, Croft Manor nebo vylepující plakáty na zeď s motivem Tomb Raider.

Za tu dobu se toho celkem dost nahromadilo, prostřídala jsem několik životů všech možných Lar a začlenila ji do zdánlivě normálního simího života v Krasohlídkově. Navíc, věci, které vyrobili fanoušci do Sims 2 jsou skutečně věrohodné a krásně udělané...
Všechny tyto downloady jsem nashormáždila a zabalila do takového mega packu, který si nyní můžete stáhnout. Najdete tam několik simů alias Lar, Kurtise, obrovské množství outfitů, Lařiny pistole, batůžek, Lařiny brýle, Croft manor a několik dalších doplňků, které vám budou Laru Croft víc než často připomínat. Dala jsem si tu práci a zabalila soubory do 39 MB balíčku, který si nyní můžete stáhnout z ulozto. Nezapomeňte si přečíst Readme soubor, kde najdete seznam všech downloadů a návod k instalaci. Všechny soubory by měly fungovat na základní verzi hry (tedy bez datadisků). Pokud máte nějaký datadisk - je jedno který - je to bod pro vás, datadisk nejen, že do hry něco přidá, ale zároveň zaručí, že část věcí, které dříve ve hře nešly, nyní půjdou :) Doufám, že si v simím světě užijete dost legrace!

Stahuj: The Sims 2 TR Mega Pack
_______________________

Navigace: Užitečné downloady pro vás

Žádné komentáře:

Okomentovat