čtvrtek 29. března 2012

Zahrajte si karty s Larou Croft

Zahrát si karty s Larou Croft je zábava. Mít na kartách svou oblíbenou PC hrdinku dělá hru o pár stupňů intenzivnější a zajímavější. Sama jsem si vyzkoušela, jaké to je vyrobit si kupříkladu karty typu žolík (ačkoliv ještě nejsou zcela hotové, jelikož to vyžaduje hromadu trpělivosti a času). Nicméně, pokud se vám nechce ležet u kreslení a rýsování, tak jako to dělám já, můžete ke kartám přijít jednodušším způsobem. Tentokrát to ovšem nebude kanasta, ale hra typu Magic.

Tyto "Tomb Raider Battle Cards", jak je nazval jejich autor, jsou velmi hezky udělané, zábavné a propracované. Jsou na nich vyobrazeny charaktery z klasických TR, potkáme skoro všechny známé tváře z TR1 - TR5, samotnou Laru dokonce dvakrát. Tvůrcem karet je autor webu Add-raider (jemuž samozřejmě náleží autorské právo) a stejně tak informace nacházející se na kartách jsou vymyšlené jím. Ale soubor je dostupný v textovém formátu Word, takže si informace může každý přizpůsobit podle sebe. Vyrobit si tyto karty je velmi jednoduché: stačí k tomu tiskárna (vytisknout na nejvyšší kvalitu, ať jsou všechny údaje zřetelně vidět) a je dobré použít laminovačku nebo si zajít do tiskového centra, kde vám to udělají za pár korun, aby byly karty chráněné před poškozením (natrhnutím nebo ohraním, čímž by se postupně smazaly a znekvalitnily obrázky). Je též možné vytisknout soubor na foto papír, ale potom jsou obrázky velmi tmavé.

Karty jsou vytvořené v programu Microsoft Word 2003. Pokud tento program nemáte nebo máte problém s jeho spuštěním či správným zobrazením karet, můžete si karty stáhnout v obrázkovém formátu (.bmp). Oba soubory najdete na stejné stránce.

Stahuj: Tomb Raidet Battle Cards
_____________________ 

Navigace: Užitečné downloady pro vás

2 komentáře:

  1. jůůů vypadaj opravdu moc hezky :) skoro jak originálně vydaný od tvůrců hry :)
    moc seti povedli Jeanett :)

    OdpovědětVymazat