pondělí 26. března 2012

Lara Croft v The Sims 3

"Hry ve hrách", jak bych tento novodobý výstřelek asi nazvala, už se staly takovou zavedenou tradicí. V GTA jsme si mohli "přemódovat" hlavního hrdinu tak, že vypadal jako Lara nebo jakákoliv jiná postava, v Duke Nukem se Lara Croft objevila jako Easter Egg, v Resident Evilu zase Lara mohla střílet zombies. Vlastne spíš postava speciálně upravená, aby vypadala jako Lara, samozřejmě.

Svět také zaplavuje herní mánie okolo úspěšné hry The Sims. Ať už s dílem prvním, druhým nebo třetím, asi každý vám řekne, že ví, o co se jedná, neboť sláva tohoto simulátoru je skoro hvězdná. V této hře je nejen možné vyvádět neskutečné množství aktivit a činností, ale je oblíbená také díky tomu, že si v ní lze vytvořit postavu, tak aby přesně vyhovovala vašim potřebám. Ti pohodlnější si postavy přímo stahují a vkládají do hry... Většinou mají podobu různých herců, zpěváků a dalších celebrit.

Samozřejmě, že už se v tomto veleslavném simulátoru objevila také Lara. I její sídlo nebo některé další postavy z TR světa. Našla jsem na YouTube pěkná videa se Simkou, která má představovat Laru v The Sims 3. Autor si skutečně dal záležet - Lara i její sídlo jsou si vskutku podobné. Samozřejmě byla Lara vytvořená i v Sims 2 a samozřejmě existuje víc takových verzí. Ale o tom až později...


Žádné komentáře:

Okomentovat