úterý 21. února 2012

Tomb Raider 6 - Patche

Patchů vyšlo pro Angel of Darkness víc. Stačí si jen vybrat ten, který bude vašemu počítači nejvíce vyhovovat. Hra totiž vyšla ve zcela neotestované verzi, první, kdo hru technicky vyzkoušel, byli až hráči se svými vlastními počítači. Záhy se samozřejmě objevila spousta problémů, bugů, chyb a hra byla na většině systémů velmi nestabilní. Po jejím vydání tedy tvůrci vyřešili tyto problémy technickými záplatami. Mně se osvědčily patche, které jsou ke stažení na webu tombraiderchronicles.com.

Najdete tam tři patche a konfigurační vylepšení. Osobně mi postačil jen jeden patch a to Version .52, který vyřešil skutečně všechny problémy (padání hry, tabulky s nápisem "Error", grafické a zvukové bugy). Jsou tu ještě verze .42 a .47, ale to jsou verze, které mně osobně nepomohly vyřešit úplně všechny problémy. Který patch vyzkoušíte, to už je zcela na vás. S utilitou pro konfiguraci nemám zkušenosti - zatím jsem se bez ní docela úspěšně obešla.

Patche se instalují pomocí jednoduchého průvodce. Stačí klikat na "Next". Patche by si adresář se hrou měly vyhledávat samy, nicméně pokud se vás zeptají, kam hru nainstalovat, nezapomeňte vybrat správný adresář, jinak nebudou fungovat.

Stahuj: Tomb Raider: The Angel of Darkness - Patche a utility
______________________________ 

Zpět k rozcestníku Tomb Raider 6

Žádné komentáře:

Okomentovat